50 % PÅ ALLE putetrekk - Fri frakt etter 700kr

Om

Miss Vipsi er et enkeltpersonforetak drevet av Ursula Schütz.
Det ble startet opp januar 2020, da som Ursula's photoart.
Det var på en påskeutstilling som hun var med på i 2019 på Lindesnes Havhotell, at hun skjønte at folk likte det hun laget og kjøpte bilder av henne, så da tok hun mot til seg og startet opp sin egen lille bedrift året etter.
Så etterhvert endret hun litt på stilen og hva hun lager og ville da ha et annet navn som ikke bare ble assosiert med bilder og endte til slutt opp med navnet Miss Vipsi, som er inspirert av gøyale Vips i Fragglene, for de av dere som husker henne og dem. 
Hun er kunstfotograf og står bak motivene på alle putetrekk og glassbrikker som du ser her inne. Putetrekkene får hun printet og sydd i Latvia og glassbrikkene får hun printet hos Lundeby og Co i indre Østfold.
I tillegg maler/tegner hun egne design på kort som hun printer selv og maler på lys. Ved siden av alt dette, jobber hun fulltid på et laboratorium hos GE Healthcare på Lindesnes.
Ellers er hun gift med mannen i sitt liv og de har sammen hunden Bol av rasen Yorkshire terrier, og elsker å reise rundt i verden i bil når de ikke er på jobb. 
Hun elsker farger, Italia, italiensk vin, gamle Fiat 500'er, tørr humor og morgenkaffe  🤭
Åpne


Skriv til